PROVADA

U10 op PROVADA

De U10-gemeenten nemen op 4, 5 en 6 juni 2019 weer deel aan de vastgoedbeurs PROVADA (Professionele Vastgoed Dagen) in de RAI in Amsterdam.

 

Regio Utrecht op de beurs PROVADA 

De U10-gemeenten presenteren zich in een gezamenlijke stand. In de vastgoedwereld draait het momenteel om realisatie van woningbouw, geschikte locaties voor bedrijven en transformatie van leegstaand vastgoed. De U10-gemeenten bieden in hun stand per thema een overzicht van de mogelijkheden alsook een aantal inspirerende voorbeelden.

 

 

 

Voor ondernemingen, organisaties, werknemers en bewoners functioneert de Utrechtse regio als één stedelijk gebied. De regio vormt in de praktijk één kantorenmarkt, één bedrijvenmarkt, één woningmarkt. Bezoekers kunnen in de stand ontdekken wat de Regio Utrecht economisch één van de meest concurrerende regio’s van Europa maakt. De kwaliteiten van de regio bestaan uit een mix van centrale ligging, aanwezigheid van kennisinstellingen, innovatieve bedrijvigheid, jong hoogopgeleide beroepsbevolking en een zeer prettig woon- en werkklimaat. 

 

Database

Er is een database beschikbaar met informatie over de investeringsmogelijkheden in de U10-gemeenten. Hierin vindt u projecten op het gebied van woningen en bedrijventerreinen en panden die een andere bestemming krijgen (transformatie), met bijbehorende contactpersonen. 

         

 

 

Contact
Heeft u specifieke vragen in relatie tot de Provada, neem dan contact op met Marlou Heijnen via m.heijnen@utrecht.nl